top of page

Інформаційне агентство «Українські Новини» стало асоційованим членом Ukrainian Gambling Council



Ukrainian Gambling Council продовжує залучати до спілки нових медійних партнерів як асоційованих членів. Сьогодні з радістю повідомляємо про приєднання національного інформаційного агентства «Українські Новини»!


«Українські Новини» – інформаційне агентство, яке функціонує в Україні з 1993 року і є лідером інформаційного ринку за обсягом генерації контенту, випускаючи понад 300 новин на день українською, російською та англійською мовами. У своїх матеріалах агентство висвітлює найважливіші політичні, економічні, фінансові та регіональні події.


Окрім новин, інформаційне агентство створює та розповсюджує аналітичні продукти та виступає платформою для експертних блогів. «Українські Новини» також мають власний пресцентр, у якому регулярно відбуваються різноманітні пресзаходи, включно з конференціями, виступами спікерів та «круглими столами», організованими, зокрема, за ініціативи UGC.


Коментуючи приєднання «Українських Новин», голова Ukrainian Gambling Council Антон Кучухідзе наголосив: «З інформаційним агентством «Українські Новини» ми співпрацювали з першого дня створення UGC. Тому мені дуже приємно, що такий потужний національний медіаресурс приєднався до наших лав в якості асоційованого члена.


Це є безперечною перевагою для всього легального ринку азартних ігор в Україні. Переконаний, що тепер суспільство та представники індустрії отримуватимуть новини про ключові події у сфері гемблінгу ще швидше, а якість аналітичного продукту з даної тематики тільки зростатиме.


Впевнений, що попереду на нас чекає ще більше спільних проєктів та заходів, які сприятимуть розвитку цивілізованого ринку гемблінгу в Україні. Адже фундаментом нашого співробітництва є спільні принципи, серед яких найважливіші – транспарентність, об’єктивність у висвітленні інформації та орієнтованість на кінцевий результат.


Хочу особисто подякувати голові агентства Денису Іванеско за плідну співпрацю та всебічну підтримку впродовж всієї історії створення UGC!»


Своєю чергою директор інформаційного агентства «Українські Новини» Денис Іванеско так прокоментував асоційоване членство в UGC: «Місія нашого агентства з часу заснування - писати про бізнес, допомагати йому розвиватися, впроваджувати найкращі практики та культуру. Радий, що в Україні нарешті з'явився легальний ринок азартних ігор зі зрозумілими правилами та законами. Нещодавно Україна підкоряла світові ринки своїм металом, рудою та добривами. Сьогодні займає лідируючі позиції щодо експорту агропродукції. Можливо, у завтрашньому цифровому світі ми будемо пишатися місцем у світових топах онлайн-казино або станемо, як мінімум, регіональним гемблінговим HUBом».


ДОВІДКА

UGC – всеукраїнська профільна гемблінгова громадська спілка, яка прагне об'єднати всю легальну гральну індустрію в єдиний голос для забезпечення стабільного та ефективного розвитку грального бізнесу в Україні. UGC виступає головною платформою для комунікації між державою та всією легальною гемблінг-індустрією. Станом на сьогодні кількість членів UGC вже налічує 22 легальних організаторів азартних ігор, громадських організацій у сфері гемблінгу та представників ЗМІ.

bottom of page