top of page

Українська асоціація платіжних систем стала членом Ukrainian Gambling Council



Ukrainian Gambling Council продовжує розширюватись та зміцнювати свою експертизу в різних напрямках роботи індустрії азартних ігор. Сьогодні раді повідомити про те, що членом UGC стала Українська асоціація платіжних систем (УАПС).


Мета діяльності Асоціації – сприяння розвитку ринку інноваційних платіжних технологій та продуктів для забезпечення користувачів надійними, швидкими та зручними платіжними інструментами.


Головною ціллю Асоціації є всебічна взаємодія з органами законодавчої та виконавчої влади, представниками громадських організацій та бізнес-спільноти для вдосконалення правового поля для інноваційного розвитку платіжної інфраструктури в Україні та забезпечення якості та доступності всіх форм розрахунків.


Коментуючи приєднання УАПС, голова Ukrainian Gambling Council Антон Кучухідзе підкреслив: «Ринок азартних ігор в Україні - це комплексна економічна система, важливим елементом якої є фінансова складова. Саме тому для мене приєднання УАПС до UGC є, в першу чергу, ознакою того, що наші члени матимуть змогу підвищити свою експертизу у фінансовій та платіжній сферах.


Впевнений, що співпраця з УАПС в рамках UGC дозволить легальним організаторам азартних ігор краще зрозуміти як функціонує ринок платіжних систем в Україні, та знайти точки дотику для реалізації спільних проєктів з представниками платіжних компаній.


Дякую голові УАПС, пані Галині Хейло за довіру та сподіваюсь на плідну співпрацю!».


Своєю чергою, голова Української асоціації платіжних систем Галина Хейло так прокоментувала приєднання до UGC: «В Україні обсяг безготівкових платежів за 2021 рік зріс більш ніж на 30%. Це один з найвищих показників в історії українського платіжного ринку. Саме тому всі гілки українського бізнесу впроваджують інноваційні платіжні рішення у свою пропозицію. Індустрія азартних ігор не є виключенням. Навпаки – це один з передових гравців у питанні адаптації бізнес моделі до найсучасніших платіжних методів. Членство UAPS у Ukrainian Gambling Council – це ще один крок до створення зручного сервісу для користувачів всієї України. Завдяки такому партнерству ми зможемо ділитися досвідом, сучасними практиками, нововведеннями та їх імплементацією».


ДОВІДКА

UGC – всеукраїнська профільна гемблінгова громадська спілка, яка прагне об'єднати всю легальну гральну індустрію в єдиний голос для забезпечення стабільного та ефективного розвитку грального бізнесу в Україні. UGC виступає головною платформою для комунікації між державою та всією легальною гемблінг-індустрією. Станом на сьогодні кількість членів UGC вже становить 25 легальних організаторів азартних ігор, організацій у сфері гемблінгу та представників ЗМІ.

bottom of page