top of page

Покер-рум PokerMatch Ukraine став членом Ukrainian Gambling Council



Всеукраїнська Рада Гемблінгу продовжує об`єднувати ліцензованих організаторів азартних ігор в Україні. Сьогодні, ми раді повідомити про приєднання нового учасника до нашої спілки - відомого онлайн покер-руму PokerMatch Ukraine.


Бренд PokerMatch було засновано у 2016 році. Під його егідою було організовано та проведено десятки престижних покерних серій в онлайні, а з 2017 року постійно проводяться масштабні живі покерні серії, збираючи тисячі покеристів на спортивні змагання. Філософією бренду є те, що основою покеру є спортивна складова та змагальний дух і що саме у чесній спортивній боротьбі визначаються справжні чемпіони.


За роки існування був зроблений дуже вагомий внесок у справі популяризації спортивного покеру. Амбасадорами бренду були видатні українські покеристи та зірки шоу-бізнесу. Крім того, PokerMatch із перших кроків підтримує Національну збірну України зі спортивного покеру, яка є чинним чемпіоном світу з матч-покеру.


У 2021 році була заснована PokerMatch Ukraine, яка#nbsp;отримала українську ліцензію на організацію та проведення онлайн-покеру. Компанія виступає за дотримання принципів відповідальної гри та доносить їх до своєї аудиторії.


Коментуючи приєднання нового учасника, голова Всеукраїнської Ради Гемблінгу Антон Кучухідзе зазначив: «PokerMatch Ukraine - перший організатор онлайн покеру на нашій спільній платформі. Тенденція посилення голосу UGC продовжується по всім сферам легального гемблінгу. За сферами азартних ігор, ми змогли охопити всю індустрію.


Команді PokerMatch Ukraine є чим пишатись, у 2021 бренд PokerMatch підіймався на першу сходинку авторитетного рейтингу покер-румів PokerScout, випередивши усі топові покерні бренди світу. Приємно, що цілі UGC та PokerMatch Ukraine співпадають. Дуже важливо, що компанія розділяє принципи не лише відповідальної гри, а й просуває відповідальний підхід ще у рекламних стратегіях. Дякую команду PokerMatch Ukraine за довіру та радий вітати на нашій спільній гемблінговій платформі UGC».


Генеральний директорPokerMatch Ukraine Віктор Кириченко в свою чергу так прокоментував приєднання до UGC: «PokerMatch Ukraine як ліцензована компанія прагне до консолідації з усіма учасниками ринку, і вступ до UGC є важливим кроком у цьому напрямку. Ми зацікавлені в тому, щоб ігровий бізнес в Україні розвивався цивілізованими методами, і робота громадського об'єднання, безумовно, сприяє цьому розвитку. Разом ми зможемо ще активніше й дієвіше популяризувати спортивний покер в Україні».


ДОВІДКА

UGC — всеукраїнська профільна гемблінгова громадська спілка, яка прагне об'єднати всю легальну гральну індустрію в єдиний голос для забезпечення стабільного та ефективного розвитку грального бізнесу в Україні. UGC виступає головною платформою для комунікації між державою та всією легальною гемблінг-індустрією. Станом на сьогодні кількість членів UGC вже налічує 14 легальних операторів та громадських організацій у сфері гемблінгу.

bottom of page