top of page

Медіахолдинг «Медіа-ДК» приєднався до Ukrainian Gambling Council як асоційований член



Навіть наприкінці року Ukrainian Gambling Council продовжує розширюватись та залучати до спілки нових медійних партнерів! Сьогодні раді повідомити про приєднання до UGC одного з найбільших медіахолдингів в Україні «Медіа-ДК» як асоційованого члена.


«Медіа-ДК» – незалежний медіахолдинг, який об’єднує сайт новин nv.ua, щотижневий журнал НВ та загальнонаціональне Радіо НВ. Створений у 2014 році командою професійних журналістів, медіахолдинг дуже швидко здобув репутацію надійного та об’єктивного джерела інформації у сферах політики, бізнесу, технологій, спорту та інших суспільно-важливих темах.


Окрім власних журналістських ініціатив, холдинг «Медіа-ДК» реалізував низку спільних проєктів із такими всесвітньовідомими медіа як The Economist, The New York Times, BBC та Deutsche Welle. Партнерами холдингу також виступають Посольство США в Україні, Aspen Institute Kyiv, Deloitte, Hay Group, Європейська Бізнес Асоціація, Американська торгова палата, Internews, Content Fund та низка інших компаній і організацій.


Коментуючи приєднання «Медіа-ДК», заступник голови Ukrainian Gambling Council з комунікаційних питань Вікторія Закревська зауважила: «Приєднання кожного нового медіа до Ukrainian Gambling Council – неабияка подія для нас, адже це додає нам упевненості в тому, що єдиний голос легального гемблінгу стає ще потужнішим. Сьогодні ми з радістю вітаємо нового асоційованого члена – медіахолдинг «Медіа-ДК», який дуже добре відомий українцям під брендом НВ.


Упевнена, що разом із професійною командою журналістів «Медіа-ДК» ми станемо ще кращими у донесені неупередженої експертної інформації про розвиток сфери азартних ігор в Україні.


Дякую комерційному директору «Медіа-ДК» Світлані Костюк за довіру та готовність до співпраці!»


Зі свого боку комерційний директор медіахолдингу «Медіа-ДК» Світлана Костюк наголосила: «Раді приєднатися до UGC. Після легалізації грального бізнесу в Україні для нас важливо отримувати якісну інформацію від гравців індустрії та доносити її до читачів».


ДОВІДКА

UGC – всеукраїнська профільна гемблінгова громадська спілка, яка прагне об'єднати всю легальну гральну індустрію в єдиний голос для забезпечення стабільного та ефективного розвитку грального бізнесу в Україні. UGC виступає головною платформою для комунікації між державою та всією легальною гемблінг-індустрією. Станом на сьогодні кількість членів UGC вже становить 24 легальні організатори азартних ігор, організації у сфері гемблінгу та представники ЗМІ.

bottom of page