top of page

Компанія ТОВ «Генезис Гейм» приєдналась до Ukrainian Gambling Council



Ukrainian Gambling Council продовжує надавати підтримку компаніям у цей складний час та зміцнювати свою експертизу в усіх напрямках діяльності легальної сфери азартних ігор. Сьогодні раді повідомити про приєднання до нашої спілки нового члена – компанії ТОВ «Генезис Гейм» (бренд Golden Bonus).


Бренд Golden Bonus - це бренд національного організатора азартних ігор, який здійснює діяльність з організації та проведення азартних ігор в залах гральних автоматів. На сьогодні компанія вже відкрила три зали гральних автоматів в таких містах як Запоріжжя, Миколаїв та Кривий Ріг.


Визначальними пріоритетами для бренду Golden Bonus є всебічна підтримка гравців, дотримання принципів відповідальної гри, забезпечення найсучаснішим обладнанням атмосфери розваги.


Інтерес представників різних галузей до спільної роботи в межах нашої спілки дозволяє краще розуміти весь спектр потреб ринку, особливо в умовах війни, та посилювати компетенцію в різних напрямках функціонування індустрії.


Дякуємо компанії ТОВ «Генезис Гейм» за довіру. Впевнені, що попереду на нас чекає плідна співпраця та участь у багатьох спільних проєктах на підтримку нашої держави.


ДОВІДКА

UGC – всеукраїнська профільна гемблінгова громадська спілка, яка прагне об'єднати всю легальну гральну індустрію в єдиний голос для забезпечення стабільного та ефективного розвитку грального бізнесу в Україні. UGC виступає головною платформою для комунікації між державою та всією легальною гемблінг-індустрією. Станом на сьогодні кількість членів UGC вже становить 25 легальних організаторів азартних ігор, організацій у сфері гемблінгу та представників ЗМІ.


bottom of page