top of page

Заява Голови UGC з приводу розміщення незаконної реклами азартних ігор



Шановні колеги, шановні представники медіа, рекламного бізнесу та громадських організацій!


Під час війни дуже помітно зростає трафік нелегальної реклами від піратських компаній, і це відверто кажучи дратує. Я, як голова профільної асоціації, члени якої в свій час підписали Меморандум про рекламу азартних ігор, не маю права спокійно дивитись на ту навалу нелегальних брендів, на ту не зовсім коректну рекламу легальних брендів, яка поширюється для українських споживачів.


Тому я звертаюсь до всього легального грального бізнесу з пропозицією удосконалити свої рекламні стратегії згідно з законодавством України та нашим Меморандумом. Якщо це не відбудеться, то найближчим часом я буду звертатись в усі відповідні органи з фіксованими порушеннями, скриншотами, передавати їх в усі відповідні органи для того, щоб держава почала реагувати на подібні речі.


Переконаний, що всі, хто хотів, міг вже давно ознайомитись із законодавством України про рекламу азартних ігор та Меморандумом UGC, але якщо частина легального ринку або нелегали вважають, що постійно їм буде щось сходити з рук, то вони дуже сильно помиляються.


Тому, інформую всіх замовників нелегальної реклами та рекламних операторів, перехідний період для всіх завершився, й тепер будемо працювати предметно проти всієї нелегальної реклами.

bottom of page