top of page

Заява Ukrainian Gambling Council щодо врегулювання роботи з трафіком у мережі інтернет



Всі члени Ukrainian Gambling Council підтверджують відданість положенням Меморандуму UGC з реклами, зокрема пункту 3.7.8, в якому задекларовано таке:


«Кожна з Сторін повинна утриматись від переманювання трафіку та введення гравців в оману в мережі інтернет з використанням торгової марки (включаючи подібну або схожу) інших Сторін даного Меморандуму».


У разі виникнення певних проблем у вищезазначеному контексті, члени UGC домовились розв’язувати всі питання шляхом проведення двосторонніх або багатосторонніх переговорів між зацікавленими сторонами.


У той самий час, у членів UGC є низка проблем з іншими легальними організаторами азартних ігор щодо джентльменської поведінки у мережі Інтернет. Поведінка окремих ліцензованих організаторів азартних ігор порушує принципи вільної конкуренції, які закладені в Конституції України (частина 2 Статті 42 Конституції України).


У зв’язку з цим, ми вітаємо готовність до діалогу представників компанії «VULKAN CASINO» щодо регулювання питання видачі її брендів в межах трафіку інших компаній.


Користуючись нагодою, закликаємо компанію «SLOTOKING» та інші ліцензовані компанії, які порушують конституційні принципи розвитку конкуренції, змінити свої підходи щодо роботи у вищезазначеному напрямку та не підривати здобутки легалізації грального бізнесу.


Ukrainian Gambling Council завжди відкрита до діалогу. Ми переконані, що лише об’єднаними зусиллями всіх легальних організаторів азартних ігор можливо розвивати гемблінг ринок України цивілізованим шляхом.


ДОВІДКА UGC – всеукраїнська профільна гемблінгова громадська спілка, яка прагне об'єднати всю легальну гральну індустрію в єдиний голос для забезпечення стабільного та ефективного розвитку грального бізнесу в Україні. UGC виступає головною платформою для комунікації між державою та всією легальною гемблінг-індустрією. Станом на сьогодні кількість членів UGC вже налічує 21 легальних організаторів азартних ігор, громадських організацій у сфері гемблінгу та представників ЗМІ.

bottom of page