top of page

Бориса Баума призначили Почесним головою з питань розвитку грального бізнесу в UGC



UGC (Ukrainian Gambling Council) продовжує об'єднувати на одній платформі усіх фахівців, які зробили великий внесок у появу і розвиток легального ринку азартних ігор в Україні.

"Я вдячний Борису Бауму, що він погодився приєднатись до команди UGC, і налаштований на об'єднання зусиль всіх позитивних суб'єктів, які щиро виступають за розвиток легального грального ринку в Україні. Присутність Бориса Баума підсилює довіру до UGC як ефективного і відповідального об'єднання учасників ринку.


Користуючись нагодою, хочу сказати, що UGC - єдина нині діюча та офіційно зареєстрована спілка під назвою Ukrainian Gambling Council. Решта організацій зі схожими літерами, абревіатурами - це фейки та хворі бажання "епспертів" кимось бути за рахунок інших. UGC виступає за здорову конкуренцію навіть серед громадських формувань, й готовий здобувати всі перемоги у чесній боротьбі.", - зазначив Антон Кучухідзе


У свое чергу, Борис Баум, коментуючи сьогоднішню подію, заявив:


"Я радий приєднатись до роботи команди UGC. Добре, що на нашому ринку є люди, які почули мій сигнал з приводу об'єднання і консолідації всіх зусиль для розвитку цивілізованого грального ринку в Україні. У нас абсолютно не має, що ділити, тому вважаю, що об'єднання зусиль допоможе зберегти всі ті переваги, які отримала держава та суспільство від легалізації азартних ігор в Україні".


Для довідки: Борис Баум - Перший заступник голови Консультаційно-експертної ради Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей.


UGC - громадська спілка, яка відкрита для всіх бажаючих зробити гемблінг ринок України дійсно цивілізованим, й орієнтованим на інтереси людини.

bottom of page