top of page

Ukrainian Gambling Council запускає проєкт з надання психологічної допомоги гравцям





Разом із нашими членами ми продовжуємо працювати над впровадженням ініціатив, спрямованих на підвищення соціальної відповідальності грального бізнесу та дотримання принципів відповідальної гри. Сьогодні ми раді оголосити про початок роботи нового проєкту на базі UGC – Офісу психологічної підтримки гравців.


У межах даного проєкту професійні психологи надаватимуть безкоштовні первинні консультації людям, які відчувають, що мають певні проблеми з ігровою залежністю, та членам їхніх родин. Окрім психологічних консультацій, також буде організована відповідна безкоштовна індивідуальна та колективна терапія для тих гравців, які цього потребують.


Коментуючи початок роботи Офісу психологічної підтримки гравців, голова Ukrainian Gambling Council Антон Кучухідзе зазначив: «Проєкти у сфері соціальної відповідальності грального бізнесу – це фундамент, на якому побудована індустрія азартних ігор в усьому цивілізованому світі. І особливо важливим є те, що представники українського легального ринку гемблінгу розуміють це на самому початку його становлення. Впевнений, що робота Офісу дасть змогу гравцям, які мають певні проблеми з ігровою залежністю, та членам їхніх родин отримувати необхідну психологічну допомогу та повернутись до сприйняття азартних ігор насамперед як розваги».

Безкоштовні консультації кваліфіковані психологи надаватимуть цілодобово, 7 днів на тиждень. Для отримання відповідних консультацій з питань ігрової залежності звертайтесь за номерами телефонів:


0800 33 05 80 – для дзвінків всередині України (безкоштовно);

067 502 89 53 – для абонентів Київстар;

063 374 71 50 – для абонентів Lifecell;

099 110 22 98 – для абонентів Vodafone.


Важлива інформація!


До 09.01.2022 Офіс психологічної підтримки гравців працюватиме в тестовому режимі. Дзвінки оброблятимуться операторами з 10:00 до 20:00. З 10.01.2022 Офіс переходить на цілодобовий режим роботи.


Зробимо азартні ігри безпечнішими разом!

ДОВІДКА

UGC – всеукраїнська профільна гемблінгова громадська спілка, яка прагне об'єднати всю легальну гральну індустрію в єдиний голос для забезпечення стабільного та ефективного розвитку грального бізнесу в Україні. UGC виступає головною платформою для комунікації між державою та всією легальною гемблінг-індустрією. Станом на сьогодні кількість членів UGC вже становить 23 легальні організатори азартних ігор, організації у сфері гемблінгу та представники ЗМІ.


bottom of page