top of page

UGC запроваджує безкоштовні юридичні консультації з питань ігрової залежності



В Ukrainian Gambling Council ми впевнені, що соціальний захист гравців є невід’ємною частиною сталого розвитку легального ринку азартних ігор в Україні. Дотримання принципів відповідальної гри є тим фундаментом, на якому будуються партнерські відносини між державою, легальними організаторами азартних ігор та суспільством.


Саме тому, в рамках реалізації нашої політики соціальної відповідальності, Ukrainian Gambling Council запускає можливість отримати безкоштовну юридичну онлайн консультацію з питань протидії поширенню ігрової залежності.


Якщо у вас, або у ваших родичів чи близьких є певні питання стосовно ігрової залежності, або ви хочете отримати консультацію стосовно самообмеження, або обмеження інших осіб в доступі до азартних ігор, зверніться за наступною адресою електронної пошти: UGCprotection@uagc.org.ua


Консультації надаватимуться кваліфікованими юристами цілодобово.

Зробимо азартні ігри безпечнішими разом!

ДОВІДКА

UGC — всеукраїнська профільна гемблінгова громадська спілка, яка прагне об'єднати всю легальну гральну індустрію в єдиний голос для забезпечення стабільного та ефективного розвитку грального бізнесу в Україні. UGC виступає головною платформою для комунікації між державою та всією легальною гемблінг-індустрією. Станом на сьогодні кількість членів UGC вже налічує 15 легальних операторів та громадських організацій у сфері гемблінгу.

bottom of page