top of page

UGC виступить стратегічним партнером української міжнародної виставки «ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ»



З 24 по 26 листопада в Міжнародному виставковому центрі відбудеться масштабна спеціалізована виставка «ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ» стратегічним партнером якої виступить Ukrainian Gambling Council.


У виставці візьмуть участь понад 50 компаній, серед яких багато всесвітньо відомих брендів. Вони представлять найновітніше обладнання, програмне забезпечення, технічні рішення та інші атрибути легальної індустрії азартних ігор.


Окрім безпосередньо виставки під час «ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЇ» також буде проведено Міжнародну Конференцію. Доповідачами Конференції стануть визнані фахівці та лідери думок у відповідних галузях індустрії азартних ігор. В рамках своїх виступів та фахових дискусій вони спробують дати відповіді на найбільш важливі питання, які сьогодні стоять перед гемблінг-індустрією в Україні.


Коментуючи участь Ukrainian Gambling Council у виставці, голова UGC Антон Кучухідзе зазначив: «Радий повідомити, що UGC стала стратегічним партнером української міжнародної виставки «ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ». По-перше, хочу подякувати організаторів за рівень нашого партнерства. Вочевидь, що лідери своїх напрямків гральної індустрії завжди об’єднують зусилля, щоб приносити користь всій галузі, і в цьому я дуже вдячний організаторам.


По-друге, хочу подякувати організаторів за те, що вони роблять надзвичайно важливу роботу для посилення іміджу України на арені світового гемблінгу. Проводячи дану виставку Україна підтверджує свій статус одного з потенційних лідерів цієї індустрії. Я нагадаю, що якраз за рахунок зусиль організаторів «ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЇ» Україна входить в п’ятірку Європейських держав, де подібні масштабні міжнародні заходи відбуваються.


На минулій виставці були представлені компанії з 14 держав світу. Це достатньо високий показник, який в черговий раз підтверджує, що на Україну дивляться як на лідера гемблінгу Східної Європи та регіону СНД. Такі заходи посилюють наш імідж, посилюють наш статус, популяризують український ринок на міжнародній арені.


Радий, що UGC не лише партнер, але й братиме участь в проведенні виставки як на рівні участі в галузевій конференції, так й на рівні безпосередньо роботи на виставці. Дякую за таку можливість і партнерство організаторів української міжнародної виставки «ГЕЙМІНГ ІНДУСТРІЯ» і бажаю успіхів їм та всім учасникам


ДОВІДКА UGC — всеукраїнська профільна гемблінгова громадська спілка, яка прагне об'єднати всю легальну гральну індустрію в єдиний голос для забезпечення стабільного та ефективного розвитку грального бізнесу в Україні. UGC виступає головною платформою для комунікації між державою та всією легальною гемблінг-індустрією. Станом на сьогодні кількість членів UGC вже налічує 15 легальних операторів та громадських організацій у сфері гемблінгу.

bottom of page