top of page

Parimatch Україна - перший ліцензований організатор азартних ігор в рядах Ukrainian Gambling Council


Parimatch Україна - перший ліцензований організатор азартних ігор в рядах Ukrainian Gambling Council.

Генеральний директор ТОВ "Паріматч" Наталія Гілевич і голова громадського об'єднання "Всеукраїнська Рада гемблінг" (Ukrainian Gambling Council), Антон Кучухідзе, підписали документи про членство.


Parimatch - всесвітньо відомий бренд зі спортивного беттінгу. Одна з найпопулярніших інноваційних онлайн платформ для ставок в Європі і світі. Бренд Parimatch був заснований в Києві в 1994 році. Parimatch Україна є частиною глобального холдингу і найбільшим меценатом спорту в Україні.

Ukrainian Gambling Council (Всеукраїнська Рада гемблінг) вітає в особі Parimatch Україна першого у своїх рядах організатора азартних ігор.


Коментуючи вступ першої ліцензованої беттінгової компанії країни, глава UGC, Антон Кучухідзе, підкреслив: "Я дуже радий, що першою ліцензованої компанією, яка вступила в UGC, є Parimatch Україна. Станом на сьогодні, це компанія, яка виплатила державі найбільший ліцензійний платіж - безумовно, це колосальний внесок і в державний бюджет, і в розвиток сфери гемблінгу в цілому. Упевнений, що за прикладом цієї компанії підуть і інші. Я радий, що Parimatch прийняла рішення підтримувати нас в задачі об'єднаннях тих, хто зацікавлений у розвитку гральної індустрії в Україні, у встановленні прозорості та прогнозованості на ринку азарту, в тому, щоб кращі практики відповідальної гри з'являлися для користувачів в Україні. Сьогодні в рамках UGC я бачу умови для довгої успішної і плідної роботи на благо всього ринку, і від імені всіх членів організації вітаю Наталю та її українську команду Parimatch. "


Ukrainian Gambling Council (Всеукраїнська Рада Гемблінгу) - це громадська організація, головними цілями якої є формування ефективного механізму для діалогу між державою і ліцензованими організаторами азартних ігор, а також сприяння створенню позитивного іміджу гральному ринку в Україні. UGC вже зарекомендував себе як системний відкритий орган, головними принципами якого є відкритість, професіоналізм і демократичність. Своїми першими кроками UGC показує, що об'єднання буде платформою для всього ринку і експертів, які хочуть робити свій внесок в розвиток грального бізнесу в Україні.


Серед інших членів організації на сьогодні також профільні асоціації букмекерів, ігрових автоматів, єдине профільне друковане видання - журнал "Азарт", асоціації професіоналів в сфері гемблінгу, IT і онлайн-систем моніторингу. Очікується вступ інших ліцензованих організаторів азартних ігор, з деякими з них вже є попередня домовленість, а з іншими йде процес переговорів.


Голова UGC, Антон Кучухідзе, є заступником Голови консультаційно-експертної ради Комісії з регулювання азартних ігор і лотерей.


Наталя Гілевич - генеральний директор ТОВ "Паріматч" так прокоментувала вступ в UGC: "Ми усвідомлюємо відповідальність ролі першою і поки єдиною беттінгової компанії, що отримала ліцензію в Україні. Ми готові і далі сприяти державі в будівництві прозорого і справедливого ринку азартних ігор. Нашим першочерговим завданням ми бачимо турботу про те, щоб цей вид дозвілля був неподільно пов'язаний з принципами відповідальної гри, а Parimatch асоціювався виключно з чесним, відкритим і надійним бізнесом. Бренд Parimatch став першопрохідцем, за яким уважно стежили інші, щоб потім піти за нашим прикладом. "

bottom of page