top of page

FavBet став членом Ukrainian Gambling Council



Посилення компетенції Ukrainian Gambling Council відбувається з приєднанням кожного нового члена. Сьогодні, саме такий день, адже до нашої спілки приєднався FavBet.


FavBet працює на ринку азартних ігор вже понад 20 років. Починаючи з 1999 року компанія впевнено та систематично нарощувала базу зареєстрованих користувачів, яка сьогодні складає понад 3 млн осіб.


Окрім України, FavBet також представлена на ринках азартних ігор Румунії, Хорватії та Білорусі. Починаючи з 2012 року компанія активно підтримує розвиток спорту в Україні та інших країнах. Зокрема, виступала спонсором та партнером декількох футбольних команд, міжнародних спортивних та розважальних заходів. В портфоліо компанії також є низка благодійних та спонсорських проєктів, пов’язаних з соціальною відповідальністю.


Коментуючи вступ FavBet доUkrainian Gambling Council, голова громадської спілки Антон Кучухідзе підкреслив: «Сьогодні FavBet став членом Ukrainian Gambling Council. Це добра новина, яка в черговий раз підтверджує, що UGC є саме спільною платформою для всього ринку. Ми прагнемо захищати інтереси всієї індустрії, тому раді вітати команду FavBet на нашій спільній платформі. Переконаний, що весь ринок отримає користь від такого об’єднання зусиль.


FavBet має широкий досвід оперування в багатьох іноземних юрисдикціях. Ми переконані, що їх експертиза буде корисною для нас всіх. Головна ціль наших двох структур - це посилення розвитку грального бізнесу. Це однозначно робота над реформуванням податкової системи для грального бізнесу, це й дотримання принципів соціальної відповідальності в організації та проведенні азартних ігор. Ми також будемо спільно співпрацювати над регулюванням питань реклами. Адже, це три базових чинники, які будуть найближчим часом визначальними для того, щоб гральний ринок отримав новий імпульс розвитку.


Ми бажаємо успіху команді FavBet, вдячні за довіру, та раді спільно працювати заради розвитку всієї гральної індустрії».


ДОВІДКА UGC — всеукраїнська профільна гемблінгова громадська спілка, яка прагне об'єднати всю легальну гральну індустрію в єдиний голос для забезпечення стабільного та ефективного розвитку грального бізнесу в Україні. UGC виступає головною платформою для комунікації між державою та всією легальною гемблінг-індустрією. Станом на сьогодні кількість членів UGC вже налічує 15 легальних операторів та громадських організацій у сфері гемблінгу.

bottom of page