top of page

UGC та «ЕКСПО-2030 Одеса» уклали Меморандум про партнерство та співробітництво


Громадська Спілка «Всеукраїнська Рада Гемблінгу» (UGC) та Громадська Організація «Громадська Рада ЕКСПО-2030 Одеса» уклали Меморандум про партнерство та співробітництво.


Документ підписали голова Ukrainian Gambling Council Антон Кучухідзе та голова ГО «Громадська Рада ЕКСПО-2030 Одеса» Євген Лєвєнберг.


Меморандум визначає основні напрями та заходи співпраці між UGC та «ЕКСПО-2030 Одеса» з консолідації зусиль щодо спільного прагнення втілювати у життя ефективні форми співпраці для створення сприятливих умов розвитку та підготовки м. Одеса для організації всесвітньої виставки ЕКСПО-2030 та її проведення в Україні.


Зокрема, у Меморандумі наголошується на пріоритетному розвитку і підтримці соціальної, технічної та фінансової розбудови Одеси і Одеської області. Адже Експо 2030 – міжнародна виставка, яка є символом індустріалізації і відкритим майданчиком для демонстрації технічних і технологічних досягнень.


Співпраця між сторонами передбачає взаємодію у підготовці, погодженні та реалізації спільних публічних заходів, обмін інформацією у межах, передбачених законодавством, координацію зусиль щодо вироблення єдиної політики у сфері підготовки та участі України, Одеси та Одеської області до відбору країн-кандидатів для організації всесвітньої виставки ЕКСПО-2030, проведення в ЗМІ інформаційної кампанії щодо висвітлення заходів і проблем у сфері цієї підготовки, надання експертної консультативної та іншої допомоги під час організації громадських обговорень та дискусій щодо обрання України місцем проведення ЕКСПО-2030 та перспектив, що відкриваються перед нашою країною внаслідок цього.


Наголошуючи на важливості підписання Меморандуму саме зараз, голова UGC Антон Кучухідзе зазначив, що попри те, що війна ще триває, обов’язково потрібно думати про майбутній розвиток держави й дбати про те, що буде після перемоги України у війні із росією.


«Вітчизняний гральний бізнес пишається тим, що має змогу долучитися до ініціативи Одеси щодо проведення такої потужної міжнародної виставки як ЕКСПО-2030. Ми віримо в перемогу України. Ми віримо в те, що подібне партнерство між гральним бізнесом та громадськістю у підготовці Одеси та Одеської області до проведення ЕКСПО-2030 надасть як регіону, так і всій Україні додаткової конкурентної переваги насамперед на світовому туристичному ринку, і Одеса стане цікавою мільйонам нових туристів», – підсумував голова UGC.


Зі свого боку, голова ГО «Громадська Рада ЕКСПО-2030 Одеса» Євген Лєвєнберг сказав: «Підтримка нашої заявки на EXPO 2030 громадською спілкою «Всеукраїнська Рада Гемблінгу» - це, насамперед, показник довіри до нашої команди, яка без сумніву має великі шанси на проведення виставки. Певні, «Всеукраїнська Рада Гемблінгу» допоможе вдосконалити туристичну привабливість регіону, як на всеукраїнському рівні, так і на міжнародному, надаючи якісні гральні послуги, створять нові робочі місця та будуть прикладом відповідального українського бізнесу».


Відбудова України стане найважливішим економічним, технологічним і гуманітарним проєктом нашого часу. Вже зараз держава залучає десятки країн-партнерів до відновлення України. Проведення ЕКСПО-2030 стане яскравим прикладом вдалої реалізації державної політики.



02 марта, Документ 106
.pdf
Download PDF • 4.55MB

bottom of page